IFEST 2017 – 30 de novembre de 2017 – Palau Sant Jordi

El passat 30 de novembre vàrem assistir a l'esdeveniment iFest sobre emprenedoria organitzat per la generalitat de Catalunya al Palau Sant Jordi amb un grup de 12 alumnes entre els cicles de grau mig de jardineria i floristeria i els de grau superior de gestió forestal i del medi natural i de paisatgisme i medi rural.

Més de 6000 persones entre alumnes de batxillerat, cicles formatius i universitat, professors i experts en emprenedoria, ens vam trobar al llarg de tot un dia per valorar com aprendre i imaginar-nos el futur des de la ciència i la innovació tecnològica.

Al matí, vam tenir un cicle de conferències amb objectiu de despertar entre els joves la motivació i empenta per resoldre els reptes que en ciència, tecnologia i innovació seran necessaris per a les properes generacions. I desprès del dinar, a la tarda, vam treballar segons la metodologia Lombard per generar i crear idees a través d'un repte o challenge molt participatiu entre tots els assistents. El resultat és molt satisfactori. Els alumnes que van participar en fan una valoració molt positiva.