Activitats: Enero 2014

Notícies

L’alumne Robert Roc de 1er del CFGS de Gestió Forestal i Medi Natural va donar, el dia 17 de gener, una conferencia titulada Emprenedoria in progress a l’Institut de la Vall d’Hebron a una seixantena d’alumnes del CFGM de Conducció d’Activitats en el Medi Natural i del CFGS d’Animació d’... Llegeix més

Visites tècniques, tallers i conferències

El passat 13 de desembre els alumnes del CFGS de Gestió Forestal i Medi Natural van participar en el taller organitzat per la Fundació Emys referent a la custodia del territori i l’educació ambiental.

Aquesta activitat subvencionada aquest any per la Generalitat, treballa mitjançant un... Llegeix més

Pràctiques

Aquest curs s’ha iniciat un projecte de col·laboració amb l’entitat Tarpuna SCCL, que ha guanyat el concurs per gestionar l’espai públic que l’Ajuntament ha cedit als veïns del nostre barri, la Font de la Guatlla de Montjuïc.

El projecte, titulat l’Illa dels... Llegeix més

Visites tècniques, tallers i conferències

El 19 de desembre, com fem cada curs quan s’acosten les festes de Nadal, vam organitzar la Jornada dels Tallers.

Aquest dia organitzem diverses activitats de caire transversal vinculats amb el mon del verd, que s’ofereixen a tots els alumnes i professors de... Llegeix més

Visites tècniques, tallers i conferències

El passat dia 29 d’octubre de 2013, els alumnes de 1er curs dels cicles de Paisatgisme i el de Gestió Forestal, van visitar les instal·lacions i programes de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) a Torre Marimón a Caldes de Montbui.
La visita, vinculada al mòdul de... Llegeix més